PEOPLE

Ik ben Jan, geboren in 1962, analytisch, visionair, onafhankelijk, empatisch, bescheiden, stabiel, serieus, lief, dienstbaar en sinds 2002 Chief Hugger.

Geschoold, internationaal gepokt en gemazeld met een IT achtergrond in sales, marketing, communicatie en (senior) management.

Oprichter en grondlegger van Hug Your World. Ruim 15 jaar ervaring als ondernemer, opgeleid en gecertificeerd in het begeleiden van mensen die in beweging willen komen en hun huidige – onsuccesvolle – gedrag willen veranderen. En ruim 25 jaar ervaring met het coachen, trainen en begeleiden van mensen. Het Hug Your World team wordt aangevuld met deskundigen die onze visie op ondernemerschap en menselijke relaties ondersteunen.

Uitvoerend bezig met coachen, trainen, opleiden en begeleiden van individuen en teams. Nationaal en internationaal. Voor commerciële ondernemingen en instellingen in bijna iedere branche.

Met als resultaten voor mijn klanten: scherper ondernemen, respect en vertrouwen, meer klanten, focus, tijd besparen, meer energie, verdieping van de bedrijfsvoering en meer plezier in je werk.

Ik ben Jan, voel je vrij om met mij contact op te nemen.